Gastropodzim na Sonberku |pokračuje 20. listopadu s KOISHI

14.11.2018 |
Aktuality

Prvního večera se v říjnu ujalo Borgo Agnese, tým kuchařů v čele se spolumajitelem Michalem Prachařem připravil 7chodové menu, k němuž se snoubila sonberská vína. Nechyběl humr, mušle sv. Jakuba, carpaccio z mořského vlka, zlatým hřebem večera byl steak z 45 dní stařené svíčkové Iberico, doplněný sonberským Merlotem 2015. Nyní se připravuje druhý gastronomický večer snoubení jídla a vína, tentokrát se specialisty na moderní euro-asijskou fusion kuchyni z vyhlášeného brněnského podniku Koishi, který pravidelně obsazuje přední příčky Maurerova výběru. Konat se bude 20. listopadu a osobně dorazí i jeho majitel Janko Martinkovič, který je známý tím, jak rád je mezi lidmi, takže o zábavu bude určitě postaráno. Rezervace je možné zasílat na e-mail sonberk@sonberk.cz. Cena 5chodového menu je 1 650 Kč, nebo 2 150 Kč za menu s vinným párováním, více informací na www.sonberk.cz.

Zveřejněno ve WINE & Degustation 11/2018

 

 

 


Partneři

Aktuální číslo

Předplatné


PřihlášeníRegistrace

Přihlášení uživatele

Pro přihlášení na web zadejte svoje uživatelské jméno a heslo. Přihlášení platí i pro weby časopisů Yacht, WINE & Degustation, Exclusive, Caravan.

Zapomněli jste heslo?

© YACHT s.r.o. | Všechna práva vyhrazena
Created by EI