W-D > Články > Aktuality >

La Botella v novém

22.08.2016 |
Aktuality

La Botella, společnost, kterou znáte především jako dovozce velmi kvalitních španělských vín, sídlí od července ve Vinohradské ulici jako součást projektu Los Kachlos HOME – interiér s přesahem. Koncept Los Kachlos HOME je určen těm, kteří mají vytříbené nároky na život a kvalitu bydlení. Sdružuje prověřené výrobce a dodavatele prémiových produktů a služeb pro interiéry i exteriéry. Klade důraz na individuální přístup, originalitu a kvalitu. 

La Botella zasadila první střípek do mozaiky nekachličkových projektů své mateřské společnosti LOS KACHLOS před pěti lety. Pro mnohé odvážný projekt, pro majitele této firmy přirozený vývoj. Pod sloganem „AMORES VINOS“ šíří osvětu španělského vína, ke kterému mají blízko díky dvacetiletým úzkým vazbám na tuto zemi. 

Jak souvisí víno a design? Obojí je umění, obojí je o emocích, obojí je unikát s přidanou užitkovou hodnotou. I ti nejlepší vinaři jsou vlastně umělci. Nelze je sériově kopírovat. Proces tvorby dobrého vína a vznik dobrého designu jsou si podobné i v náročnosti těchto královských disciplín. Dokážou lidem předat emoce z umění, přitom ale musí plnit přísné nároky účelu a funkce.

Na Vinohradské ulici tak vzniklo propojení, které musíte ochutnat na vlastní smysly. Vinohradská 41 na Praze 2 je přesně místem, kde se potkává příjemné prostředí s příjemnými lidmi. Loungeový prostor, který dýchá pohodovou atmosférou. Místo, kde inspiraci pro svůj designový domov najdete se sklenkou výjimečného vína v ruce. Může to znít naivně, ale La Botella vyrostla přesně na tom. Na emocích a hýčkání zákazníků. A jakkoli vystavené a současně prodejní kousky útočí na vaše smysly, ne každý designový unikát si hned můžete dovolit odnést domů. Láhev skvělého vína však ano.

Že se La Botella ve velkých vínech nejen ze Španělska opravdu vyzná, jsme se mohli přesvědčit už několikrát. Ve svém portfoliu nabízí vína dostupná všem zájemcům, tak i vína prestižní, oceněná na mnoha světových výstavách. Jedno však mají společné. To, že jsou nevšední a jedinečná, často s neopakovatelnou chutí a vůní. Celý sortiment si můžete prohlédnout na www.lkhome.cz a www.labotella.cz.

Zveřejněno ve WINE & Degustation 7-8/2016.


Partneři

Aktuální číslo

Předplatné


PřihlášeníRegistrace

Přihlášení uživatele

Pro přihlášení na web zadejte svoje uživatelské jméno a heslo. Přihlášení platí i pro weby časopisů Yacht a WINE & Degustation.

Zapomněli jste heslo?

© YACHT s.r.o. | Všechna práva vyhrazena