W-D > Články > Aktuality >

Prestige – nová řada profesionálních vinoték

29.07.2016 |
Aktuality

Aktivní vinné sklepy přišly na trh s profesionálním řešením uskladnění vín. Pod značkou Transtherm představují lednice řady Prestige s jednou, třemi či multi teplotními zónami. Jedná se o novinku, která vyniká vlastnostmi zaručujícími dosažení optimálních podmínek pro skladování vín. V technologii používané k výrobě klimatizovaných skříní Transtherm se snoubí dlouholeté profesionální zkušenosti ze základních pěti oblastí, které zabezpečují maximální péči o uložené víno. Těmi jsou dokonalá izolace, automatická kontrola teploty, stálá vlhkost, přirozená ventilace a absence vibrací. Skříně Transtherm jsou navíc konstruovány s patřičným důrazem na estetiku a ergonomii. V rámci řady Prestige si můžete vybrat z pěti produktů dle svých potřeb. Prestige Ermitage disponuje jednou teplotní zónou s vlhkoměrem a kapacitou 234 láhví. Prestige Castel vyniká třemi teplotními zónami pro 209 láhví. Centrální část je věnována uchovávání při teplotě 10–14 °C, horní komora je určena až pro 11 láhví na červené víno a dolní komora chladí až 17 láhví bílého vína. Multiteplotní vinotékou je Prestige Réserve, která je díky teplotnímu systému s odstupňováním ideálním řešením zejména pro restaurace. Nabízí kapacitu 

234 láhví. Čtvrtým produktem je Prestige Manoir, který je navržen tak, aby replikoval podmínky tradičního podzemního vinného sklepa s ustálenou teplotou 12–13 °C. Tato vinotéka pojme až 177 láhví. Poslední a zároveň nejmenší lednicí z této řady je Prestige Loft Vintage s pěti posuvnými policemi pro 92 láhví. Samozřejmostí je, že všechny uvedené vinotéky disponují elektronickým digitálním displejem s přesností na 1 stupeň, studeným LED osvětlením a teplotním alarmem. Přidanou hodnotou je nízká spotřeba energie a ochrana proti UV záření. Více informací o výrobcích na www.vinotekyzfrancie.cz.

Zveřejněno ve WINE & Degustation 7-8/2016.


Partneři

Aktuální číslo

Předplatné


PřihlášeníRegistrace

Přihlášení uživatele

Pro přihlášení na web zadejte svoje uživatelské jméno a heslo. Přihlášení platí i pro weby časopisů Yacht a WINE & Degustation.

Zapomněli jste heslo?

© YACHT s.r.o. | Všechna práva vyhrazena
Created by EI