W-D > Články > Aktuality >

Průvodce nejlepšími víny ČR 2018-2019 |pokřtěn

14.11.2018 |
Aktuality

Redakce a vydavatelství časopisu WINE & Degustation představila již páté vydání originální publikace "Průvodce nejlepšími víny České republiky". Ta byla slavnostně pokřtěna 8. 10. v Enothece Slavia v Praze. Křtilo se skvěle ohodnoceným sektem Bohemia Sekt Prestige 36, a to za účasti vydavatele publikace pana Daniela Guryči, celého autorského týmu ve složení Michal Šetka, Ivo Dvořák, Jakub Přibyl, Roman Novotný a Richard Süss a také zástupce generálního partnera publikace, společnosti Alkohol.cz, pana Radovana Blažka. Přítomni byli i zástupci dalších významných partnerů publikace - Libor Duba a Michaela Strašáková za minerální vodu Korunní a také Pavel Malena, dovozce skla Luigi Bormioli.

Křtu publikace se účastnilo i velké množství vinařů, jejichž vína v letošním Průvodci čtenáři najdou, média a mnoho dalších osobností. Ti všichni mohli během večera ochutnat selekci nově vybraných vín a shodli se, že letošní vydání publikace obsahuje opravdu vynikající vína. Publikace "Průvodce nejlepšími víny České republiky" poskytuje čtenářům každý rok nové, aktuální, nezávislé a v nejvyšší možné míře objektivní informace o tuzemských vínech a vinařích a díky podrobnému hodnocení vyhledává a doporučuje ta nejlepší tuzemská vína, která jsou aktuálně na trhu. Čtenáři se dozvědí i mnoho užitečných informací o vinařství v ČR, vinařských oblastech, VOC, možnostech vinařské turistiky a aktuálním dění na domácí vinařské scéně.

Průvodce nejlepšími víny České republiky 2018-2019 je možné zakoupit v dobrých obchodech s knihami, ve vinotékách, vybraných vinných barech, u některých vinařů a samozřejmě je možné ji také objednat na stránkách www.w-d.cz.

Zveřejněno ve WINE & Degustation 11/2018

 


Partneři

Aktuální číslo

Předplatné


PřihlášeníRegistrace

Přihlášení uživatele

Pro přihlášení na web zadejte svoje uživatelské jméno a heslo. Přihlášení platí i pro weby časopisů Yacht a WINE & Degustation.

Zapomněli jste heslo?

© YACHT s.r.o. | Všechna práva vyhrazena
Created by EI