W-D > Články > Aktuality >

Společnost VÍNO & spol. |doplnila své portfolio o další špičková rakouská vinařství

15.03.2024 |
Aktuality

Dovozní společnost VÍNO & spol. vznikla v roce 2002 s původním cílem nabídnout vína především privátníma firemním zákazníkům. V jejím čele stojí od začátku Sandra a Michal Zazvonilovi. Za dobu více než 20 let historie prošla firma významným vývojem, přičemž dnes tvoří rozhodující podíl zákazníci z oboru hotelnictví, restaurací a cateringu, kterým byla postupně uzpůsobena struktura nabídky a služeb. Kromě vína a ušlechtilých rakouských ovocných destilátů značky Schwarzer Brennerei se firma věnuje dovozu a distribuci špičkového ručně foukaného skla ZALTO, a to od začátku jeho výroby. Součástí portfolia vín jsou i zástupci vedoucích vinařství z méně tradičních regionů jako Bulharsko (Bessa Valley Winery), Srbsko (Aleksandrovic) nebo Slovinsko (Zlati Grič).

Novinkou pro rok 2024 je zastoupení hned několika vynikajících producentů z Rakouska, konkrétně Johanneshof Reinisch (Thermenregion), Erwin Sabathi (Jižní Štýrsko) a Georg Prieler (Burgenland), kteří se tak přidávají do již stávající „rodiny“ dlouhodobých partnerů, k nimž patří taková jména jako Rudi Pichler, Högl či Jamek (Wachau), Buchegger (Kremstal) a Umathum (Burgenland). Posílením svého rakouského portfolia se tak VÍNO & spol. stává jedním z ambasadorů špičkového rakouského vinařství v ČR.

Vice na www.vinospol.cz nebo info@vinospol.cz


Partneři

Aktuální číslo

Předplatné


PřihlášeníRegistrace

Přihlášení uživatele

Pro přihlášení na web zadejte svoje uživatelské jméno a heslo. Přihlášení platí i pro weby časopisů Yacht a WINE & Degustation.

Zapomněli jste heslo?

© YACHT s.r.o. | Všechna práva vyhrazena