W-D > Články > Aktuality >

Vinařství Víno Mikulov |představuje novou řadu vín

12.07.2017 |
Aktuality

Nová kolekce vín Víno Mikulov „Morava“ od stejnojmenného vinařství skládá hold moravskému vinohradnictví a jeho tradici. Odkazuje tak na místo svého původu, tedy Mikulovskou vinařskou podoblast, která je s tímto ušlechtilým nápojem spojena od nepaměti. Kromě půvabného historického centra s křivolakými uličkami, barokního zámku a Svatého kopečku jsou to právě vinice a vinné sklípky, které dotvářejí charakter města Mikulov. Je lehké podlehnout jeho kouzlu, obzvláště se sklenkou místního vína v ruce. Díky nové řadě vín z vinařství Víno Mikulov si tento zážitek může vychutnat každý.

V kolekci na příznivce moravských vín čeká pět jakostních odrůdových vín typických právě pro tuto vinařskou podoblast, dvě bílá – Ryzlink rýnský a Müller Thurgau –, dvě červená – Frankovka a Zweigeltrebe – a růžové víno z modré odrůdy Frankovka. Vína z nové řady Víno Mikulov Morava jsou k dostání v maloobchodní síti za orientační cenu 99 Kč a také na e-shopu www.osobnivinoteka.cz.


Partneři

Aktuální číslo

Předplatné


PřihlášeníRegistrace

Přihlášení uživatele

Pro přihlášení na web zadejte svoje uživatelské jméno a heslo. Přihlášení platí i pro weby časopisů Yacht a WINE & Degustation.

Zapomněli jste heslo?

© YACHT s.r.o. | Všechna práva vyhrazena
Created by EI