W-D > Články > Cesty za vínem >

Ozvěny Sonberského (ne)vinného kulturního léta

15.09.2017 |
Cesty za vínem

Vinařství Sonberk přišlo s u nás originální myšlenkou spojení vína, kultury a terroir. V rámci série open-air koncertů představilo přímo ve viniční trati Sonberk, pod moderní budovou vinařství, celou řadu hudebních interpretů. První červencovou neděli zahájil seriál svým vystoupením zpěvák, skladatel a hráč na klávesové nástroje Roman Dragoun.

V průběhu července si pak návštěvníci mohli vychutnat sonberská vína za doprovodu moravské world music Tomáš Kočko & Orchestr, populárního uskupení Dan Bárta & Illustratosphere či bigbandu Junior Band. V rámci Slavonického léta se pak promítaly Pelíšky, povídalo se s Jaroslavem Duškem a zazpívala Josefi na Žampová. Srpnové večery pak zpříjemnili jazzmani Milan Kašuba,

Petr Kořínek nebo jazzové čtení Arnošta Goldflama. Se svým triem zahrál kytarový mág Michal Pavlíček, dále Spirituál Kvintet nebo skladatel a klavírista Zdeněk Merta se Zorou Jandovou. Poslední vystoupení pak bude patřit hudebnímu uskupení Hradišťan, které svým vystoupením potěší návštěvníky v pátek 15. září. Nebude chybět tradičně skvělá atmosféra, sonberská vína a jeden z vůbec nejkrásnějších výhledů na Pálavu. Vstupenky jsou k zakoupení v předprodeji na www.sonberk.cz.


Partneři

Aktuální číslo

Předplatné


PřihlášeníRegistrace

Přihlášení uživatele

Pro přihlášení na web zadejte svoje uživatelské jméno a heslo. Přihlášení platí i pro weby časopisů Yacht a WINE & Degustation.

Zapomněli jste heslo?

© YACHT s.r.o. | Všechna práva vyhrazena
Created by EI