W-D > Články > Pozvánky >

BOHEMIA SEKT Trophée - Sommelier 2017 |26. říjen 2017

23.09.2017 |
Pozvánky

Ve čtvrtek 26. října 2017 se uskuteční jubilejní, 20. ročník oficiálního mistrovství ČR sommelierů BOHEMIA SEKT Trophée – Sommelier 2017. Základní kolo neveřejné soutěže proběhne v restauraci Parnas na Smetanově nábřeží od 10:00. Nejlepší sommelieři kategorie PROFESSIONAL následně změří své síly od 19:00 v noblesních prostorách pražského Rudolfina za účasti publika. Vítěz získá tradiční putovní pohár ze sklárny Moser, tastevin, fi nanční odměnu a věcné dary od partnerů akce. Pro soutěžící bude připraven tradiční přípravný workshop pod vedením viceprezidenta Asociace sommelierů ČR Iva Dvořáka. Termín bude upřesněn na webu. Účast v soutěži i workshop jsou zdarma. Poslední termín

pro přihlášení soutěžících kategorie PROFESSIONAL je 18. října 2017. V rámci letošního BOHEMIA SEKT Trophée se uskuteční též soutěž v kategorii TALENT pro začínající sommeliery. Ta proběhne ve čtvrtek 5. října 2017 v Hotelové škole v Plzni. Projekt je realizován za podpory Vinařského fondu ČR. Více informací a přihlášky najdete na www.trophee.cz.


Partneři

Aktuální číslo

Předplatné


PřihlášeníRegistrace

Přihlášení uživatele

Pro přihlášení na web zadejte svoje uživatelské jméno a heslo. Přihlášení platí i pro weby časopisů Yacht a WINE & Degustation.

Zapomněli jste heslo?

© YACHT s.r.o. | Všechna práva vyhrazena
Created by EI