W-D > Články > Pozvánky >

Festival vína |Český Krumlov

06.10.2023 |
Pozvánky

Vytříbená domácí i zahraniční vína, nejen lokální gastronomické speciality, setkání se znalci vína, jedinečné kulisy historického města – to vše a mnohem více je Festival vína Český Krumlov, který letos proběhne již po jedenácté.

„Jedenáctý ročník je tu a společně s vámi vstupujeme s hrdostí do již druhé dekády festivalových přehlídek věnovaných vínu a gastronomii. Samotný program Festivalu vína Český Krumlov se rozběhne slavnostním zahájením 6. října a potrvá do 2. prosince 2023. Letošní ročník v mnohém naváže na tradiční linku řízených i volných degustací a dalších komponovaných programů s vínem, o vínu a s vysokou gastronomií. Ve své rozmanitosti nám však letošní festivalové menu nabídne jednu kulturně-kultovní delikatesu navíc. Hudba se postupně stala přirozenou součástí všech ročníků festivalových přehlídek a v letošním roce jsme se rozhodli festivalovou platformu rozšířit a připravit pro vás opravdovou „třešničku na dortu“– srdečně vás zveme na koncert skupiny Tata Bojs. Tento koncert se koná premiérově v hale Tenis Centra v Českém Krumlově 18. listopadu 2023,“ říká Pavel Fučík, hlavní organizátor celého festivalu.

Jako každý rok je program festivalu opravdu nabitý. Těšit se můžete například na degustace francouzských vín z Bordeaux, švýcarského Vallais, na ryzlinky z německého Schloss Johannisbergu, vína z dílny Jaromíra Galy či Jindřicha Kadrnky či na vína z Wachau a mnoho dalších. Témat je opravdu mnoho, stačí si jen vybrat z pestré nabídky.

Rezervace a prodej vstupenek je možný v Infocentru Český Krumlov.

Vstupenky on-line na jednotlivé akce můžete nakoupit již nyní na stránkách akce v sekci „Program“.

Vybírat a nakupovat a plánovat tak můžete jednoduše z pohodlí domova.

www.festivalvinack.cz

www. facebook.com/festivalvinack


Partneři

Aktuální číslo

Předplatné


PřihlášeníRegistrace

Přihlášení uživatele

Pro přihlášení na web zadejte svoje uživatelské jméno a heslo. Přihlášení platí i pro weby časopisů Yacht a WINE & Degustation.

Zapomněli jste heslo?

© YACHT s.r.o. | Všechna práva vyhrazena