W-D > Články > Pozvánky >

Hotel Olšanka SUPERIOR |Místa, kde si víno užijete

05.01.2018 |
Pozvánky

Congress & Wellness Hotel Olšanka SUPERIOR. Žižkovský hotel Olšanka se mezi milovníky proslavil především svým moderním vinným barem VinVin. Návštěvníci v něm najdou širokou škálu kvalitně vybraných vinařství především ze Znojemské vinařské podoblasti, ale i vynikající světová vína. Mnoho z nich mohou ochutnat po sklenkách. V Hotelu Olšanka však nyní myslí nejen na odpočinek u skleničky vína, od listopadu zde funguje krásné wellness centrum a saunový svět. 

Od letošního prvního listopadového dne nese tento pražský hotel nový název Congress & Wellness Hotel Olšanka SUPERIOR. Tento nový název reflektuje veškeré změny, jimiž hotel prošel v posledních letech. Patří mezi ně rekonstrukce fasády budovy, restaurace, hotelového atria a lobby, kongresových prostor a v neposlední řadě sportovního centra. Za poslední dva roky se hotelovému managementu podařilo dokončit projekt otevření vinného baru VinVin a pro milovníky piva i Letní pivní terasy. Aktuálně byl dokončen projekt Wellness centra - Saunového světa. Toto relaxační centrum bylo otevřeno hotelovým hostům i veřejnosti v listopadu. Od září 2017 do března 2018 kontinuálně probíhá také rekonstrukce všech 252 hotelových pokojů. Tato podstatná a rozsáhlá transformace hotelu výrazným způsobem zvýší úroveň všech služeb poskytovaných jak hotelovým hostům, tak ostatním návštěvníkům a klientům.

Vinný bar VinVin

Jedinečnost vinného baru VinVin spočívá především v jeho konceptu, ve kterém se propojuje bohatství znojemských vín a vinic s nezaměnitelnou atmosférou pražského Žižkova. Exkluzivní partnerství se spolkem VOC Znojmo, který sdružuje sedmnáct zejména rodinných vinařství ze Znojemské podoblasti, dovoluje ve vinném lístku VinVin nabídnout to nejlepší z jejich produkce pohromadě a za velmi příjemné ceny. Úsměvná díla výtvarníka Jiřího Slívy s vinnou tématikou vystavená v prostorech vinného baru podtrhávají celkově příjemnou atmosféru. Samozřejmostí je i odborně vyškolený personál. VinVin je ideální kombinací vinného baru a vinotéky, a může tedy svým klientům poskytnout velmi komplexní služby. Ve vinném baru je možno zorganizovat jakoukoliv degustaci pro nejrůznější skupiny zákazníků a pravidelně se zde představují vinaři v rámci svých degustací. Nabídku znojemských vín doplňují pečlivě vybraná vína z Francie, Německa a Itálie, vybere si tedy určitě každý. V teplých dnech lze využít i terasu s vlastní vinicí. Celou vinotéku včetně služeb sommeliera lze pronajmout k soukromým účelům, jako jsou firemní večírky, degustace, svatby atd. Pakliže si rádi u sklenky vína otevřete něco ke čtení, pak se rozhodně ve vinném baru usaďte ke knihovně, ve které máte volně k zapůjčení početnou sbírku knih a tištěných periodik o víně.

Wellness centrum a saunový svět

Ve Sportovním centru Olšanka vznikl nový saunový svět, kde můžete před návštěvou vinného baru náležitě relaxovat. K tomu poslouží dvě finské sauny, voňavá aroma sauna, solná sauna a velmi pěkná parní kabina. Najdete zde sauny venkovní i vnitřní, vířivku, bar, klidovou zónu, Kneippův chodník a ochlazovací bazének. Pravidelně zde probíhají saunové ceremoniály, dopřát si můžete také masáže. Samozřejmostí je možnost využít hotelový bazén či fitcentrum. Celé relaxační centrum je vzdušné a prostorné, vyvedené v decentních příjemných barvách a doplněné uklidňujícími poosvětlenými obrazy. Pohodu doplňuje i velmi vhodně zvolená relaxační hudba. Saunový svět je s vinným barem VinVin propojen nejen stejnou budovou a stejným týmem, který se o vše stará. Pro klienty Saunového světa zde připravili pravidelně aktualizovanou nabídku vinařů VOC Znojmo přímo na Saunabaru. Nebude zde typický vinný lístek, který by tomu místu ani neslušel, ale vždy zde budou k dispozici osvědčená vína ze Znojemské podoblasti nebo novinky přímo od vinařů. Congress & Wellness Hotel Olšanka SUPERIOR výrazným způsobem zvýšil úroveň poskytovaných služeb pro obyvatele blízkého okolí a hotelové hosty. Stylový vinný bar, moderní relaxační centrum a saunový svět, služby sportovního centra, bohatá nabídka gastronomie i rozsáhlé možnosti ubytování, pronájmu sálů a salonků dělají z tohoto hotelu ideální místo odpočinku pro obyvatele Prahy a samozřejmě také zázemí pro pobyty v Praze jak při soukromých cestách, tak při organizaci firemních akcí či kongresů.

Zveřejněno ve WINE & Degustation 12/17-1/18.

 

 


Partneři

Aktuální číslo

Předplatné


PřihlášeníRegistrace

Zapomněli jste heslo?

Prosím, zadejte Vaše uživatelské jméno nebo e-mailovou adresu. Budou vám okamžitě zaslány pokyny pro resetování hesla.

Návrat na přihlašovací formulář

© YACHT s.r.o. | Všechna práva vyhrazena
Created by EI