W-D > Články > Pozvánky >

Hudba Znojmo |Nejpůsobivější zážitek tohoto léta

17.07.2018 |
Pozvánky

U skleničky vína se ve Znojmě setkají příznivci klasické hudby s nejlepším orchestrem staré hudby. Pro své turné Serpent & Fire (Had a oheň) si vybral ansámbl Il Giardino Armonico (Zahrada harmonie) Hudební festival Znojmo, kde jejich koncert zpestří svým zpěvem prvotřídní sopranistka Anna Prohaska.

"Jde o nejlepší barokní orchestr světa a Anna Prohaska je mezi pěti nejlepšími sopranistkami dnešních dnů. Já se vlastně tomu, že přijedou do Znojma, doteď musím smát, jak je to neuvěřitelné," neskrývá radost prezident festivalu Jiří Ludvík, který na souhlas čekal 8 let. Koncert konaný 29. července doplní vinná degustace v ceně vstupenky, tak jak je tomu na tomto festivalu dobrým zvykem.

Autentickou atmosféru akci dodají nezapomenutelné prostory jízdárny Louckého kláštera ve Znojmě. Hudební festival Znojmo, který se uskuteční od 12. do 29. července ve Znojmě, tvoří více než 20 koncertů a doprovodných akcí. Na programu najdete koncerty v přírodě, na zámcích v Uherčicích, Vranově nad Dyjí a Jevišovicích nebo v kostelích či nádvořích historických domů Znojma. Chybět nebudou ani čistě vinařské akce nebo gurmánské programy. Mezi ten nejpozoruhodnější patří gastrokoncert Hostina na Zámku. Vstupenky na všechny akce Hudebního festivalu Znojmo lze koupit přímo do mobilu v síti smsticket.cz.

Kompletní program a zajímavosti ze zákulisí festivalu najdete na www.hudbaznojmo.cz, případně na sociálních sítích YouTube, Facebook a Instagram (hudbaznojmo).

Zveřejněno ve Wine & Degustation 7-8/2018


Partneři

Aktuální číslo

Předplatné


PřihlášeníRegistrace

Přihlášení uživatele

Pro přihlášení na web zadejte svoje uživatelské jméno a heslo. Přihlášení platí i pro weby časopisů Yacht a WINE & Degustation.

Zapomněli jste heslo?

© YACHT s.r.o. | Všechna práva vyhrazena
Created by EI