W-D > Články > Pozvánky >

In vino Hostivice 2018 |10. - 11. srpna 2018

17.07.2018 |
Pozvánky

Letošní 5. ročník mezinárodního festivalu In vino Hostivice 2018 se letos koná 10. a 11. srpna 2018. V pátek od 14 hodin a v sobotu od 10 hodin až do půlnoci se Husovo náměstí v Hostivici tradičně promění v jeden velký nezapomenutelný degustační areál, který nabídne příležitost pro setkání všech fanoušků dobrého vína.

I letos na návštěvníky čekají dva dny plné ochutnávek vín z více než 15 zemí světa včetně Čech a Moravy a rozličných delikates, které k tomuto nápoji neodmyslitelně patří.Oběma dny akce se bude linout bohatý kulturní program. Hlavní hvězdou pátečního večerního programu bude talentovaný muzikant Marek Ztracený.

Sobota pak bude patřit legendárnímu Davidu Kollerovi, který po všech stránkách zraje jako to víno. Stejně jako v předchozích letech bude i letos filozofií festivalu to, že návštěvník neplatí žádné vstupné, ale platí pouze za ochutnání vína, které si sám vybere. Platidlem budou tedy jako vždy žetony, které si můžete zakoupit u speciálně označeného stánkupořadateleMKSH.

www.invinohostivice.cz ,www.facebook.com/invinohostivice

Zveřejněno ve Wine & Degustation 7-8/2018


Partneři

Aktuální číslo

Předplatné


PřihlášeníRegistrace

Zapomněli jste heslo?

Prosím, zadejte Vaše uživatelské jméno nebo e-mailovou adresu. Budou vám okamžitě zaslány pokyny pro resetování hesla.

Návrat na přihlašovací formulář

© YACHT s.r.o. | Všechna práva vyhrazena
Created by EI