W-D > Články > Pozvánky >

Pozvánka na 3. ročník |mezinárodního veletrhu WINE PRAGUE

14.12.2016 |
Wine Prague
Pozvánky

Na konci května 2017 proběhne již 3. ročník mezinárodního veletrhu WINE PRAGUE! Možná si říkáte, proč právě nyní píšeme o akci, která se koná až na konci května 2017. Máte pravdu, je to za relativně dlouhou dobu. Vy, kteří se rádi přijdete podívat, tak nyní máte ideální příležitost poznamenat si do svých nových diářů termín 29.–31. května 2017 a otočit list. A vy ostatní, kteří se vínu věnujte profesionálně, už víte, že to není zase tak dlouho. 

Přípravy na veletrh jsou, alespoň pro nás, již v plném proudu a podle doposud přihlášených vystavovatelů soudím, že i řada z vás bere přípravy zodpovědně. A to nás opravdu těší. Úspěšná účast na veletrhu totiž pro každého vystavovatele znamená také důkladnou přípravu, která by měla začít nejlépe již nyní. Možná vám k přípravě může pomoci statistika z minulých ročníků nebo fakt, že na veletrhu můžete během tří dnů potkat nejen zákazníky, ale také kolegy z oboru. Důležité je rozhodnutí o velikosti výstavní plochy. Následuje volba stavby stánku. Vystavovatelé mají řadu možností.

Ta nejjednodušší, ale bohužel ne nejlevnější je volba typového stánku. Druhou možností je stavba výstavního stánku svépomocí. Tady ale pozor, aby stánek zapadal do konceptu veletrhu a aby důstojně reprezentoval vaše skvělá vína. Z hlediska nákladů může jít jak o úsporu, tak o zvýšení nákladů, efekt z výjimečnosti, kterou toto řešení přinese, se ale určitě vyplatí.

Další možností je dohoda s kolegy, kdy několik vinařů může využít společné zázemí. Zde je možné dosáhnout zajímavé úspory, a tak je jen potřeba zvážit, zda se chci dělit o sklad či lednici.

Účast na veletrhu mohou také podpořit vaši obchodní partneři. Pro jejich oslovení je také správný čas právě nyní. I oni plánují svůj čas a marketingové aktivity poměrně dlouho dopředu.

Pro správné rozhodování vám držíme palce, a budete-li potřebovat více informací, neváhejte se na nás obrátit.

 

Daniel Guryča
ředitel veletrhu WINE PRAGUE


Partneři

Aktuální číslo

Předplatné


PřihlášeníRegistrace

Přihlášení uživatele

Pro přihlášení na web zadejte svoje uživatelské jméno a heslo. Přihlášení platí i pro weby časopisů Yacht a WINE & Degustation.

Zapomněli jste heslo?

© YACHT s.r.o. | Všechna práva vyhrazena
Created by EI