W-D > Články > Pozvánky >

Trakia Wine |nové podzimní termíny zájezdů do Bulharska

25.08.2023 |
Pozvánky

Přední dovozce špičkových bulharských vín společnost Trakia Wine představila nové podzimní termíny vinařských zájezdů do Bulharska, které pořádá dvakrát ročně.

„Bulharsko je opravdu nesmírně zajímavou vinařskou destinací s širokým výčtem kulturních a historických památek. Myšlenku zájezdů do Bulharska nám ale vnukli až naši zákazníci, kteří se stále více ptali na konkrétní vinařství, kterým chtěli nahlédnout pod pokličku. V roce 2017 jsme jim to proto poprvé umožnili a začali první sezonu vinařských zájezdů do Bulharska. Od té doby se těšíme stoupající oblibě o cesty do Bulharska a každoročně navyšujeme kapacity vzhledem ke stoupajícímu zájmu z řad milovníků vín, historie, gastronomie či přímo z řad některých našich vinařů, pro které je mnohdy návštěva předních bulharských vinařství inspirací,“ říká Marcela Pávová z Trakia Wine. Celou dobu pobytu se účastníkům plně věnuje přímo majitel Trakia Wine pan Georgi Ivančev. Od samého rána, během cest po vinařstvích i večerech bohatých na typickou balkánskou kuchyni zásobuje všechny přítomné informacemi o kultuře a zajímavostech této krásné balkánské země. Během zájezdu navštíví účastníci 10 předních bulharských vinařství a několik památek mapujících historii výroby vína v této zemi, to vše v doprovodu česko-bulharsky hovořícího průvodce. Samozřejmě nesmí chybět ani skvělá bulharská gastronomie.

Zájezdy jsou k dispozici i pro uzavřené skupiny – minimálně12 osob, maximálně 20 osob, s ohledem na dopravu.

Podzimní termíny zájezdů:

22.–27. září

13.–18. října

15.–20. listopadu 

Více na www.vinazbulharska.com


Partneři

Aktuální číslo

Předplatné


PřihlášeníRegistrace

Přihlášení uživatele

Pro přihlášení na web zadejte svoje uživatelské jméno a heslo. Přihlášení platí i pro weby časopisů Yacht a WINE & Degustation.

Zapomněli jste heslo?

© YACHT s.r.o. | Všechna práva vyhrazena