W-D > Články > Pozvánky >

Víno v kuchyni |ambiciózní projekt společnosti Víno MARTY

23.04.2024 |
Pozvánky

Víno MARTY po sedmi úspěšných letech existence na českém trhu otevřelo novou vinotéku s názvem „Víno v kuchyni“ v Říčanech u Prahy. Představí se zde vína od více než 50 producentů z devíti zemí světa. Denně od 10.00 do 17.00 hod. zde můžete ochutnat a zakoupit ikonická vína od světově uznávaných vinařů, stejně tak jako vína nabízející vynikající kvalitu za přátelskou cenu.

Společnost Víno MARTY v novém působišti plánuje pravidelné měsíční degustace. Při těchto společenských setkáních vždy představí vína z jedné země nebo jednoho vinařství. Degustace budou párovány s kuchyní odpovídajících regionů. Na ploše 300 m2 se tak představitelé firmy budou moci každý měsíc setkávat se svými zákazníky, přáteli a milovníky vína.

Jednatel a zakladatel firmy Martin Chmelík nám prozradil, že do konce roku se klienti i noví zájemci o jejich vína mohou těšit na francouzský, italský a španělský večer, na ochutnávku ikonických vín od toskánské rodiny Biondi Santi či na degustaci champagne od tří vinařských domů. Z Épernay to bude Charles Mignon, z Remeše Champagne Palmer a z Verzenay Stéphane Vignon. Dále pak firma Víno MARTY připravuje pravidelné workshopy s odborným komentářem.

„Hledali jsme prostor v blízkosti našeho bydliště. Náš dům byl na organizované degustace již příliš malý. Nyní máme dost místa pro pravidelná i náhodná setkávání se s našimi přáteli, sousedy a milovníky vína,“říká Martin Chmelík. Party tedy pokračuje v duchu jeho oblíbeného sloganu – „No Marty, no party“.


Partneři

Aktuální číslo

Předplatné


PřihlášeníRegistrace

Přihlášení uživatele

Pro přihlášení na web zadejte svoje uživatelské jméno a heslo. Přihlášení platí i pro weby časopisů Yacht a WINE & Degustation.

Zapomněli jste heslo?

© YACHT s.r.o. | Všechna práva vyhrazena