W-D > Články > Aktuality >

Chocolate Monkey |nově otevřená čokoládovna

19.12.2017 |
Aktuality

Chocolate Monkey vznikla na místě, kde prý kdysi ve stejné budově fungovala manufaktura na čokoládu. Traduje se, že jeden prohnaný obchodník poslal svého opičího špeha, aby se vplížil oknem dovnitř a ukradl svitek s postupem přípravy té nejlahodnější čokolády. Šimpanzovi se však v manufaktuře zalíbilo natolik, že už z ní nikdy neodešel a stal se miláčkem všech čokolatiérů.

Čokolatiérka Michaela Wlosoková se rozhodla navázat na tradici a dnes lidem z celého světa všech věkových kategorií odtajňuje zákonitosti tohoto dávného řemesla. Účastníci workshopu, které se konají denně, a to hned čtyřikrát, si během pětasedmdesáti minut vyrobí svou vlastní čokoládu. A nejen to. Dozví se, jak taková čokoláda vzniká od semínka kakaovníku až po lahodnou tabulku čokolády. Hlavním cílem Michaely je, aby se lidé u workshopu jak něco nového dozvěděli, tak hlavně pobavili. 

Kurz výroby čokolády si jako společnou aktivitu užijí rodiny s dětmi, parta lidí z práce, páry apod. Rezervovat své místo si můžete online na webových stránkách.

Workshop lze také zakoupit jako dárkový voucher.

Komu by nestačila vlastnoručně vyrobená čokoláda, k manufaktuře je připojen taky obchůdek, kde je možné zakoupit čokolády té nejvyšší kvality, stejně jako si u jednoho ze tří stolečků posedět u šálku horké čokolády s domácí šlehačkou. 

www.chocolatemonkey.cz 


Partneři

Aktuální číslo

Předplatné


PřihlášeníRegistrace

Zapomněli jste heslo?

Prosím, zadejte Vaše uživatelské jméno nebo e-mailovou adresu. Budou vám okamžitě zaslány pokyny pro resetování hesla.

Návrat na přihlašovací formulář

© YACHT s.r.o. | Všechna práva vyhrazena
Created by EI