W-D > Články > Aktuality >

Nadační fond Be Charity |spojil své síly s vinařstvím Johann W

24.11.2020 |
Aktuality

Netradiční vánoční spolupráce letos vzešla ze spojení dobročinné aktivity nadačního fondu Be Charity, který se v čele s Barbarou Nesvadbovou dlouhodobě věnuje hendikepovaným dětem, s lokální produkcí kvalitních českých vín pod taktovkou zámeckého vinařství Johann W v Třebívlicích. Z každé prodané limitované kolekce prvotřídního českého vína získá nadace 150 korun, které budou použity na rehabilitaci postižených dětí.

Podle slov zakladatelky nadačního fondu, Barbary Nesvadbové, jde o spojení dobré věci s příjemným zážitkem. "Letošní rok je tak trochu jiný - nikam vlastně moc nemůžeme, proto nezbývá, než si příjemné večery užívat v pohodlí domova. A sklenka kvalitního vína jistě dokáže pochmurné zimní večery zpříjemnit. Jsme neziskový, transparentní nadační fond, který 100 % zisku přerozdělí postiženým a nemocným. Jsem proto velmi vděčná, že nás Johann W letos podpořil a přidal se do naší Be Charity party," uvedla Barbara Nesvadbová ke vzájemné spolupráci.

Vína pocházejí z Litoměřické vinařské podoblasti a speciální kolekci sestavil výběr vín tak, aby byla něčím zajímavá a neobvyklá. "Pro Báru jsem vybral taková vína, aby jednotlivé kolekce byly svým naturelem odlišné a vyhovovaly chuťovým preferencím moha rozdílných konzumentů. V kolekci nalezneme mimořádné víno z odrůdy Pinot Blanc, protože je neobyčejně elegantní a jemné. Dále jsem zvolil Cuvée Johann W 2015, které je zajímavou a atraktivně nazrálou kombinací odrůd Pinot Blanc, Sylvánské zelené a Ryzlink rýnský. A kolekce rovněž obsahuje velmi příjemné suché růžové víno, které zaujme milovníky lehčích, dobře pitelných vín s primárním ovocným charakterem," vysvětluje svůj výběr Michal Šetka.

Speciální limitovaná edice výběrového vína je k dispozici na e-shopu třebívlického vinařství Johann W
na eshop.johannw.com.


Partneři

Aktuální číslo

Předplatné


PřihlášeníRegistrace

Zapomněli jste heslo?

Prosím, zadejte Vaše uživatelské jméno nebo e-mailovou adresu. Budou vám okamžitě zaslány pokyny pro resetování hesla.

Návrat na přihlašovací formulář

© YACHT s.r.o. | Všechna práva vyhrazena
Created by EI