W-D > Články > Aktuality >

Nejlepší vína ČR |Průvodce 2020–2021 finišuje

17.09.2020 |
Aktuality

Redakce a vydavatelství časopisu WINE & Degustation aktuálně dokončuje práce na posledním vydání knihy Nejlepší vína ČR, Průvodce 2020-2021. Autorský tým ve složení Michal Šetka, Ivo Dvořák, Jakub Přibyl, Roman Novotný a Richard Süss tak v průběhu léta úspěšně vyhodnotil více než 1 000 vzorků českých a moravských vín. Výběr vín do publikace bude finálně ukončen v první polovině září posledním degustačním termínem, který je určen především pro vinaře, kteří svá vína lahvovali až na konci srpna. Jako každý rok nabídne letošní vydání knihy ucelený a přehledný výběr těch nejzajímavějších tuzemských vinařství a jejich vín.

"V letošní publikaci navíc čtenářům představíme řadu nových perspektivních vinařství, která nás velmi mile překvapila a která by neměla uniknout vaší pozornosti. Nebudou samozřejmě chybět ani stálice z let minulých, a tak se mohou čtenáři více než kdy jindy letos těšit na knihu nabitou opravdu špičkovými víny," ohlíží se za průběhem hodnocení autor projektu, Michal Šetka...

Publikace Nejlepší vína ČR, Průvodce 2020-2021 bude k dostání na přelomu září a října. Výtisky nového vydání publikace objednávejte a rezervujte předem na e-mailové adrese info@w-d.cz.


Partneři

Aktuální číslo

Předplatné


PřihlášeníRegistrace

Zapomněli jste heslo?

Prosím, zadejte Vaše uživatelské jméno nebo e-mailovou adresu. Budou vám okamžitě zaslány pokyny pro resetování hesla.

Návrat na přihlašovací formulář

© YACHT s.r.o. | Všechna práva vyhrazena
Created by EI