W-D > Články > Aktuality >

Od Michelinů na Vinohrady |Do kulinářského studia OLA KALA

17.07.2018 |
Aktuality

Špičkový francouzský sommelier Cédric Picot začíná pravidelně navštěvovat Českou republiku, a to je určitě dobrá zpráva pro všechny milovníky vína z řad odborné i laické veřejnosti. Tento ambasador kvalitní gastronomie, bývalý majordomus prezidenta Jacquese Chiraca a dlouholetý spolupracovník Alaina Ducasse, pro kterého pracoval v monacké restauraci Louis XV. (3 michelinské hvězdy) nebo v pařížském hotelu Plaza Athénée, se rozhodl podělit o své zážitky také u nás.

Spojil se s pražským kulinářským studiem Ola Kala a v jeho prostorách od září organizuje tematické kurzy degustace vína pro veřejnost. Posledních 10 let se věnoval řízení obchodu vinotéky delikates, a proto mezi jeho klienty patří také profesionálové v oboru. Pracovníkům v gastronomii, majitelům restaurací či vinoték tak mohou jeho zkušenosti v mnohém prospět. Poté, co Cédric pravidelně obsluhoval monackou knížecí rodinu nebo Václava Havla při jeho návštěvě Elysejského paláce, začne s radostí předávat své zkušenosti ve studiu Ola Kala na Vinohradech.

www.olakala.cz
www.cedricpicotsommelier.eu

Zveřejněno ve Wine & Degustation 7-8/2018


Partneři

Aktuální číslo

Předplatné


PřihlášeníRegistrace

Přihlášení uživatele

Pro přihlášení na web zadejte svoje uživatelské jméno a heslo. Přihlášení platí i pro weby časopisů Yacht a WINE & Degustation.

Zapomněli jste heslo?

© YACHT s.r.o. | Všechna práva vyhrazena