W-D > Články > Pozvánky >

Slavnostní otevření vinařského centra |ANNOVINO Lednice: 27.dubna 2019

05.04.2019 |
Pozvánky

Vinařství Lednice ANNOVINO srdečně zve všechny milovníky vína v sobotu 27. 4. od 10.00 hod. na Den otevřených dveří a slavnostní otevření nového vinařského centra ANNOVINO v Lednici.

Pro návštěvníky bude připraven bohatý program, kterým provede moderátor Josef Mádle. Kromě degustací a prohlídky vinařství se mohou účastníci těšit na pokus o vytvoření nového českého rekordu v oslavném přípitku nebo na slavnostní křest Vinařského centra ANNOVINO a jeho nových vín, který proběhne v 11.00 hod. Ke skvělým vínům budou současně zajištěny i regionální gastronomické speciality. K poslechu zahrají cimbálové skupiny CimbálMEN, Žižkovjánek a Vergarionci, které doplní pěvecké sbory Bobule a Mužáci z Valtic, Mužáci z Lednice a Mužáci ze Staré Břeclavi. Chybět nebude ani večerní "after party" od 19.00 hod. V rámci pestrého programu proběhne i dražba vín pro dobročinné účely a sekání sektů různými předměty a mnoho dalších soutěží.

Více informací na www.vinarstvilednice.cz.

Zveřejněno ve WINE&Degustation 04/2019


Partneři

Aktuální číslo

Předplatné


PřihlášeníRegistrace

Přihlášení uživatele

Pro přihlášení na web zadejte svoje uživatelské jméno a heslo. Přihlášení platí i pro weby časopisů Yacht a WINE & Degustation.

Zapomněli jste heslo?

© YACHT s.r.o. | Všechna práva vyhrazena
Created by EI