W-D > Články > Aktuality >

Nejlepší vína České republiky, Průvodce 2021–2022 |je v přípravách

14.05.2021 |
Aktuality

Redakce časopisu WINE & Degustation již započala práce na novém, v pořadí osmém vydání čtenářsky úspěšné publikace Nejlepší vína České republiky, Průvodce 2021-2022. Kniha, která každoročně nabízí ucelený a přehledný výběr těch nejzajímavějších tuzemských vinařství a jejich vín, se za dobu své osmileté existence etablovala na tuzemském trhu jako nezbytný zdroj informací nejen pro profesionály, ale i širokou vinařskou obec.

Celý produkční i autorský tým velmi potěšil úspěch loňské publikace, která byla vyprodána již v předvánočním období.Z důvodu velké poptávky byla proto kniha dotištěna a vzhledem k velkému zájmu milovníků vína i profesionálů jsou nyní k dispozici již pouze poslední kusy.

Přípravy na novém, osmém vydání knihy jsou tedy v plném proudu a i letos se můžete těšit na řadu novinek. Již brzy nabídne produkční tým možnost přihlášení se k účasti v knize všem tuzemským vinařstvím. Někteří autoři proto již v průběhu jara vyrazili za vinaři na Moravu, aby se seznámili s jejich nově nabízenými víny.

Poslední dotisky aktuálního vydání knihy lze objednat na www.w-d.cz nebo na info@w-d.cz.


Partneři

Aktuální číslo

Předplatné


PřihlášeníRegistrace

Zapomněli jste heslo?

Prosím, zadejte Vaše uživatelské jméno nebo e-mailovou adresu. Budou vám okamžitě zaslány pokyny pro resetování hesla.

Návrat na přihlašovací formulář

© YACHT s.r.o. | Všechna práva vyhrazena
Created by EI