W-D > Články > Aktuality >

Nový směr Nového vinařství

14.05.2021 |
Aktuality

V uplynulém půl roce došlo v NOVÉM VINAŘSTVÍ k několika zásadním změnám, které mají vést k upevnění dobrého vnímání celého NOVÉHO VINAŘSTVÍ, a to nejen z pohledu odborníka, ale především z pohledu milovníků vín s cílem nabídnout jen ten nejlepší produkt. Nedávné změny proběhly jak na poli personálním, tak také v podobě rozšíření odrůdového portfolia.

Před koncem roku 2020 se obměnilo složení obchodního úseku v čele s novým ředitelem, který se stará nejen o obchodní část, ale také o provozní záležitosti celého vinařství. Tím je Ing. Zdeněk Tréšek, který nasbíral své zkušenosti v renomovaných moravských vinařstvích a své znalosti je nyní připraven zúročit v NOVÉM VINAŘSTVÍ s cílem držet se na špici všech vinařství České republiky. Do obchodního týmu přibyla navíc mladá perspektivní síla se zkušenostmi z dalšího významného moravského vinařství v podobě Ing. Michaely Lasotové a také staronová zkušená obchodní zástupkyně Michaela Šperlová, která již jednou své kroky s NOVÝM VINAŘSTVÍM spojila.

Odrůdová skladba se rozrostla o modrou odrůdu Cabernet Franc, která byla vysázena letos na jaře s cílem podpořit výrobu špičkových červených vín, a to především směrem ke vzniku kvalitních velkých červených vín v podobě cuvée ve stylu Bordeaux. "V blízké době se navíc milovníci vín mohou těšit na odrůdu Pálava, která bude nově vyráběna v naší řadě vín s označením 'Cépage'. Toto víno nabídne dokonalou harmonii zbytkového cukru a kyselina bezesporu osloví velmi široký okruh konzumentů," říká Zdeněk Tréšek.

 


Partneři

Aktuální číslo

Předplatné


PřihlášeníRegistrace

Zapomněli jste heslo?

Prosím, zadejte Vaše uživatelské jméno nebo e-mailovou adresu. Budou vám okamžitě zaslány pokyny pro resetování hesla.

Návrat na přihlašovací formulář

© YACHT s.r.o. | Všechna práva vyhrazena
Created by EI