W-D > Články > Aktuality >

Rohlik.cz |Exkluzivní partner publikace „Nejlepší vína České republiky“

10.10.2023 |
Aktuality

Nové vydání dlouho očekávané publikace Nejlepší vína České republiky – Průvodce 2023–2024 se blíží. Tým autorů ve složení Michal Šetka, Ivo Dvořák, Jakub Přibyl, Roman Novotný, Richard Süss a produkční manager projektu Václav Tichoň mají aktuálně za sebou většinu degustací pro letošní jubilejní vydání oceňovaného průvodce českými a moravskými víny a vinaři a netrpělivě již vyhlíží poslední dva zbývající říjnové termíny, kterými zakončí letošní výběr vín a vinařství do desátého vydání této čtenářsky oblíbené knihy.

„Aktuálně máme do knihy vybrána vína přibližně ze 160 vinařství, přičemž v říjnu nás čekají poslední degustace vín z dalších asi 30 až 40 přihlášených vinařství. Zejména letos se těšíme velkému zájmu nováčků, tedy vinařství, která se v knize objeví poprvé. Mnoho z nich dokazuje, že i malá a mladá vinařství umí vyrobit opravdu špičková vína. Těšit se můžete i na některé navrátilce, kteří se v knize objeví po delší odmlce, a samozřejmě také na vinařství, která jsou již po mnoho let stálicemi tuzemské vinařské scény,“ říká o průběhu dosavadního výběru vín do nové knihy autor projektu Michal Šetka.

„Již v minulém čísle jsme informovali, že jednáme o velmi zajímavém strategickém partnerovi na toto i další vydání, který bude obrovským přínosem jak pro čtenáře publikace– milovníky vína –, tak pro vinaře samotné. A dnes ho mohu s velkou radostí představit. Novým partnerem publikace Nejlepší vína České republiky se stává společnost Rohlik.cz,“ představuje horkou letošní novinku Michal Šetka. Díky této společnosti tak bude široký sortiment vybraných vín od mnoha vinařů z této publikace snadno dostupný širokému spektru zákazníků a vinaři tím získají velmi zajímavý nový distribuční kanál.

Rohlík se spojil s vyhlášeným časopisem o kvalitním víně WINE &Degustation a stává se partnerem jejich publikace Nejlepší vína České republiky – Průvodce 2023–2024.

V rámci naší spolupráce budeme intenzivně rozšiřovat nabídku víno české a moravské vinaře, které budou zákazníci mít tu čest s Rohlíkem poznat. Věříme, že díky tomu dostane prostor k prezentaci nemálo lokálních vinařů a řemeslných výrobců kvalitního českého a moravského vína. Naše široká a pečlivě vybíraná nabídka dále samozřejmě zahrnuje i zahraniční exkluzivní, výběrová a ikonická vína. Touto spoluprací se však náš sortiment rozšíří o známé i méně známé klenoty Čech a Moravy, které by jinde v obchodních řetězcích zákazníci jen těžko hledali. A ať už zákazník preferuje lehká a osvěžující vína k večeři, nebo hledá něco s plnější a komplexnější chutí, budeme na jeho požadavky díky této spolupráci ještě lépe připraveni. Těšíme se na společnou cestu za objevováním těch nejlepších vín a pevně věříme, že si tuto cestu zákazníci Rohlíku užijí stejně jako my,“ říká o novém partnerství Martin Beháň, CEO společnosti Rohlik.cz

.„Kolem jubilejního, desátého výročí publikace chystáme mnoho dalších akcí a prezentací. Veškeré tyto aktivity mohou zúčastněným vinařům přinést zajímavý odbyt pro jejich úspěšná vína a milovníkům tuzemských vín značně rozšířit povědomí o vynikajících vínech, která tuzemští vinaři vytváří, a zjednodušit přístup k nim. Vinaři, kteří by se chtěli do tohoto projektu ještě přihlásit, mají skutečně poslední možnost využít naše říjnové termíny výběru vín. Stačí se obrátit na náš produkční tým na emailu info@w-d.cz či vaclav@w-d.cz, který jim poskytne všechny nezbytné informace o účasti v letošním jubilejním, desátém vydání knihy Nejlepší vína ČR, Průvodce2023–2024,“ uzavírá Michal Šetka.


Partneři

Aktuální číslo

Předplatné


PřihlášeníRegistrace

Přihlášení uživatele

Pro přihlášení na web zadejte svoje uživatelské jméno a heslo. Přihlášení platí i pro weby časopisů Yacht a WINE & Degustation.

Zapomněli jste heslo?

© YACHT s.r.o. | Všechna práva vyhrazena