W-D > Články > Aktuality >

SPOLEČNOST ES-WINES |ZÍSKALA NA ČESKÉM TRHU NOVÁ ZASTOUPENÍ

08.04.2019 |
Aktuality

Společnost ES-WINES, dovozce, distributor a specialista na španělská vína, začala počátkem tohoto roku rozšiřovat své portfolio vín. Na český trh tak nově dováží vína ze světoznámých vinařských oblastí Španělska. Konkrétně jde o výhradní zastoupení prestižních vinařství Viñedos de Alfaro z oblasti Rioja, Pago de Carraovejas z oblasti Ribera del Duero, Soler Jove z oblasti Penedés a Ossian z oblasti Rueda.

Filozofií a předností společnosti ES-WINES je důraz na osobní přístup ke každému klientovi. "Našim zákazníkům chceme v první řadě naslouchat. Chceme vědět, jaký styl vín preferují, a vybírat pro ně právě ta vína, která jim poskytnou nevšední zážitek," komentuje prozákaznický přístup majitel společnosti ES-WINES Mgr. Luděk Nesiba. Oslavy, výročí nebo rodinná setkání jsou tedy ideální příležitostí, jak využít perfektního zákaznického servisu, který společnost nabízí. Díky široké distribuční síti ES-WINES se s novými víny samozřejmě setkáte i v restauracích, vinných barech nebo vinotékách.

Všechna nově dovážená vína budou navíc ve dnech 28.-30. 5. představena na veletrhu Wine Prague 2019 na výstavišti v Letňanech, kde proběhne řízená degustace za účasti zástupců jednotlivých vinařství, kteří budou svá vína prezentovat odborné veřejnosti. Více informací najdete na www.es-wines.cz.

Zveřejněno we WINES&Degustation 04/2019


Partneři

Aktuální číslo

Předplatné


PřihlášeníRegistrace

Zapomněli jste heslo?

Prosím, zadejte Vaše uživatelské jméno nebo e-mailovou adresu. Budou vám okamžitě zaslány pokyny pro resetování hesla.

Návrat na přihlašovací formulář

© YACHT s.r.o. | Všechna práva vyhrazena
Created by EI