W-D > Články > Aktuality >

Vinný park rodinného vinařství Baláž

17.06.2021 |
Aktuality

Malé rodinné vinařství Baláž z Dolních Dunajovic v Mikulovské vinařské podoblasti dokončilo letos na jaře modernizaci svých technologických prostor. Vedle moderní zpracovatelské a výrobní tankové a sudové haly určené ke zrání a ležení vína je součástí nové technologické budovy i přímo navazující prosklený degustační showroom.

"Degustace a prohlídky výrobních prostoru nás zákazníci poptávají velice často a za posledních přibližně 10 let se setkáváme, a to obzvlášť ze strany mladších zákazníků a nové generace spotřebitelů, s opravdu velkým zájmem si vinařství nejen prohlédnout, ale i maximálně pochopit proces zpracování a výroby vína," říká pan Jiří Baláž, který je společně s bratrem Janem majitelem vinařství.

Právě proto se Balážovi rozhodli své nové výrobní a prezentační prostory z velké části vybavit vnitřními i venkovními skleněnými stěnami, aby se vinařství co nejvíce otevřelo svým zákazníkům, kteří tak mají jedinečnou možnost být při návštěvě vinařství a v průběhu degustace doslova a do písmene v centru dění.

Nové technologické zázemí a degustační showroom je součástí plánu tzv. Vinného parku vinařství Baláž, na kterém Balážovi průběžně pracují a který by měl v blízké budoucnosti nabídnout návštěvníkům vinařství nejen možnost degustace a nákupu vína, ale i prohlídku edukační vinice s různými odrůdami, ukázek historické vinohradnické techniky, a hlavně pak klidné a pohodové posezení se sklenkou vína pod pergolou či jen tak na trávě pod stromem.

Více na www.vinarstvibalaz.cz


Partneři

Aktuální číslo

Předplatné


PřihlášeníRegistrace

Přihlášení uživatele

Pro přihlášení na web zadejte svoje uživatelské jméno a heslo. Přihlášení platí i pro weby časopisů Yacht a WINE & Degustation.

Zapomněli jste heslo?

© YACHT s.r.o. | Všechna práva vyhrazena
Created by EI