W-D > Články > Aktuality >

WINE Prague |Printed & digital

16.04.2021 |
Aktuality

Milí čtenáři,

realizace veletrhu Wine Prague v jeho klasické podobě letos opět není možná. Byla zrušena i většina velkých evropských a světových veletrhů vín i tradičních představování a hodnocení nových ročníků vín v mnoha vinařských oblastech. Komunikace novinek a prezentace produktů na mezinárodní úrovni je tedy pro vinaře velmi složitá a mnohdy prakticky nemožná, stejně jako hledání novinek do portfolií dovozců či obchodníků s víny.

Ucelený aktuální přehled nejlepších tuzemských vín na trhu vydáváme každoročně jako publikaci "Nejlepší vína České republiky". Pro zahraniční vinaře a zájemce o vína z různých částí světa přináší veletrh Wine Prague ve spolupráci s partnerským časopisem WINE & Degustation zajímavou novinku - projekt Wine Prague Printed & digital 2021.

Redakční tým časopisu WINE & Degustation ve spolupráci s nejlepšími degustátory a sommeliery a také zástupci a nákupčími důležitých dovozců vín do ČR zdegustoval, ohodnotil a popsal vzorky dodané vinaři, kteří hledají obchodní partnery v České republice a na Slovensku.

Výsledek těchto degustací máte právě před sebou. Ať již jako samostatnou publikaci, speciální přílohu dubnového vydání časopisu WINE & Degustation, či jako elektronickou verzi, která je k dispozici široké odborné veřejnosti samostatně i na webu časopisu WINE & Degustation (s doporučenými maloobchodními cenami) a pro registrované profesionální návštěvníky také na webu veletrhu Wine Prague (s exportními cenami).

Pevně věřím, že tento počin výrazně pomůže prezentaci mezinárodních vín v této složité době a umožní Vám najít zajímavé novinky pro Vaši práci s vínem či do Vašeho sklepa.

Michal Šetka
Prezident veletrhu Wine Prague

Wine Prague Printed & digital 2021 v digitální podobě si můžete stáhnout zde

Aktuální informace o veletrhu naleznete na www.wineprague.com


Partneři

Aktuální číslo

Předplatné


PřihlášeníRegistrace

Přihlášení uživatele

Pro přihlášení na web zadejte svoje uživatelské jméno a heslo. Přihlášení platí i pro weby časopisů Yacht a WINE & Degustation.

Zapomněli jste heslo?

© YACHT s.r.o. | Všechna práva vyhrazena