W-D > Články > Cesty za vínem >

Stodola Herink |Restaurant & Wine bar

17.07.2018 |
Cesty za vínem

 "Ideální místo pro romantickou večeři, posezení u skleničky vína i setkání s přáteli na zahrádce u pivečka."

V multifunkčním areálu v Herinku najdete na jednom místě moderní restauraci, exkluzivní wine bar i pohodovou hospůdku s prostornou zahrádkou a velkým dětským hřištěm. Součástí areálu jsou také dva showroomy s jedinečným a netradičním nábytkem. Areál slouží veřejnosti již od roku 2015.

Celý projekt vznikal v několika etapách. Díky stěhování firmy vznikl vedle původní vinotéky společnosti Budamont zajímavý volný prostor. Jelikož původní vinotéka společnosti Budamont byla umístěna v sousedství velkoskladu v horní části areálu, vznikl nápad vinotéku přemístit do klidnějšího prostředí, kam se budou hosté rádi vracet. Naskytla se nová příležitost a zároveň velká výzva v rozvoji podnikání. I přes počáteční obavy se v Budamontu rozhodli této příležitosti využít a začali dovážet originální, designový nábytek. Postupně se jim sortiment začal rozrůstat a nyní mohou svým zákazníkům nabídnout rozmanitý originální sortiment od věšáku na oblečení přes sady dekorativního nádobí až po velké kusy nábytku.

Součástí areálu se stala i hospůdka Stodola. Původní stavba plnila dekorační funkci. Budamont ovšem chtěl zákazníkům a hostům nabídnout daleko více, a tak se začalo s rekonstrukcí budovy. Vše se podařilo zrealizovat poměrně rychle a v létě roku 2016 došlo ke slavnostnímu otevření první části stodoly, kde si hosté mohou posedět u piva a v klidu popovídat s přáteli.

Tímto však příběh neskončil! Zařekli se, že chtějí hostům nabídnout kompletní servis v podobě plnohodnotného restauračního zařízení, kde si lidé pochutnají a kam se budou rádi vracet. K realizaci přistoupili na konci března roku 2018 a dnes by rádi všem představili výsledek svého snažení.

Čerstvě zrekonstruované prostory nabízí až 200 míst k sezení ve vnitřních i venkovních prostorách. Momentálně je již otevřena hospůdka se zahrádkou, ke kterým se během července 2018 připojí i kuchyně. Je vybavená nejmodernějšími technologiemi, včetně výjimečné italské pece, která dodá křehkost, křupavost a nezaměnitelnou chuť pečeným kačenkám, žebírkům i dalším specialitám.

Nedílnou součástí Stodoly Herink je i Wine bar, který zahájí provoz v průběhu prázdnin. Přes 20 let zkušeností s dovozem a pečlivým výběrem vín z celého světa zaručuje dokonalý zážitek za super cenu.

Stodola Herink Restaurant & Wine bar nabízí zábavu a relax pro celou rodinu. Zahrádka přímo sousedí s velkým dětským hřištěm, vybaveným spoustou moderních atrakcí, které dětem poskytnou skvělou zábavu a rodičům klid na posezení u jídla, piva či sklenky skvělého vína.

Více informací a přesné termíny otevření naleznete na www.stodolaherink.cz nebo na Facebooku.

Zveřejněno ve Wine & Degustation 7-8/2018


Partneři

Aktuální číslo

Předplatné


PřihlášeníRegistrace

Zapomněli jste heslo?

Prosím, zadejte Vaše uživatelské jméno nebo e-mailovou adresu. Budou vám okamžitě zaslány pokyny pro resetování hesla.

Návrat na přihlašovací formulář

© YACHT s.r.o. | Všechna práva vyhrazena
Created by EI