W-D > Články > Degustace >

Degustační večeře Rubia Gallega, Pingus a Vega Sicilia |v restaurantu Monarch

02.12.2025 |
Degustace

Na konci prvního říjnového týdne mohli milovníci vyzrálého vysoce kvalitního masa a špičkových španělských vín zažít mimořádnou degustační večeři. V restaurantu Monarch představovali novinku, která se rychle stala ozdobou jejich menu – maso ze španělského plemene Rubia Gallega neboli „galicijská blondýna“. A to za doprovodu vín ze dvou nejprestižnějších španělských vinařství, tedy Vega Sicilia a Pingus.

Reportáž Michala Šetky najdete ve vydání WINE & Degustation 11/2025, které je možné zakoupit ZDE.


Partneři

Aktuální číslo

Předplatné


PřihlášeníRegistrace

Přihlášení uživatele

Pro přihlášení na web zadejte svoje uživatelské jméno a heslo. Přihlášení platí i pro weby časopisů Yacht a WINE & Degustation.

Zapomněli jste heslo?

© YACHT s.r.o. | Všechna práva vyhrazena