W-D > Články > Degustace >

Degustační večeře Rubia Gallega, Pingus a Vega Sicilia |v restaurantu Monarch

02.12.2025 |
Degustace

Na konci prvního říjnového týdne mohli milovníci vyzrálého vysoce kvalitního masa a špičkových španělských vín zažít mimořádnou degustační večeři. V restaurantu Monarch představovali novinku, která se rychle stala ozdobou jejich menu – maso ze španělského plemene Rubia Gallega neboli „galicijská blondýna“. A to za doprovodu vín ze dvou nejprestižnějších španělských vinařství, tedy Vega Sicilia a Pingus.

Reportáž Michala Šetky najdete ve vydání WINE & Degustation 11/2025, které je možné zakoupit ZDE.


Partneři

Aktuální číslo

Předplatné


PřihlášeníRegistrace

Zapomněli jste heslo?

Prosím, zadejte Vaše uživatelské jméno nebo e-mailovou adresu. Budou vám okamžitě zaslány pokyny pro resetování hesla.

Návrat na přihlašovací formulář

© YACHT s.r.o. | Všechna práva vyhrazena