Krug |Jedinečné spojení luxusní chuti šampaňského a jemné chuti mrkve
Šampaňský dům Krug pro svou netradiční kulinární výzvu „Krug in the Kitchen“ každoročně přichází s novou ingrediencí. Tato tradice nejen připomíná jedinečnost každé ingredience, ale zároveň inspiruje šéfkuchaře z ambasád Krug po celém světě k vytváření originálních receptů, které se harmonicky snoubí se sklenkou Krug Grande Cuvée. Po předchozích letech věnovaných napří klad květinám, citronům, bramborám či cibuli se letos šéfkuchaři z celého světa spojili, aby vzdali hold ingredienci v české kuchyni zcela běž né a zdánlivě všední – skromné mrkvi.
"Představování nové ingredience a nového ročníku kuchařky vznikající spoluprací domu Krug s fenomenálními světovými šéfkuchaři se účastním pravidelně a vždy se na to těším. Být mezi prvními, kdo může ochutnat nové cuvée jednoho z nejprestižnějších vinařství světa, je vždy čest, nicméně pozorovat kreativitu špičkových šéfkuchařů a vidět, jak se mimořádné šampaňské snoubí s rozmanitými surovinami, často velmi skromnými, a pod rukama mistrů kuchařského umění z Krug ambasád zde vzniká koncert neotřelých chutí a vůní, to je opravdu zážitek, který stojí za to si prožít. A v restauraci The Eatery máte možnost tuto kombinaci celý červenec ochutnat i vy."
Reportáž Michala Šetky najdete v letním dvojčísle WINE & Degustation, které je možné zakoupit ZDE.
Partneři