W-D > Články > Degustace >

V pražském hotelu Alcron proběhne degustace francouzských vín za osobní účasti vinařů

29.09.2021 |
Degustace

Po rozvolnění vládních opatření se po delší odmlce opět v Praze uskuteční degustace francouzských vín za osobní účasti vinařů. Tato degustace na téma " Francouzské vinné objevy " je určena pro profesionály v oboru s vínem a je ideální obchodní příležitostí pro sommeliery, ochodníky s vínem a dovozce, aby v hotelu President osobně poznali vybrané vinaře, jejich vinařství a vína. Většina představených vinařství navíc na tuzemské vinařské nemá aktuálně oficiální zastoupení, a tak bude tato akce ideální příležitostí pro navázání nových obchodní vztahů přímo na místě s vinaři.
Degustace francouzských vín proběhne v pondělí 18. října v hotelu Alcron na Praze 1 v době od 10 do 17 hodin a profesionálům v oboru představí více než 30 francouzských vinařství z různých vinařských regionů Francie jako je Alsasko, Burgundsko, Champagne, Bordeaux, Languedoc-Roussillon, údolí řeky Rhony a Loiry, Savojsko, Provence nebo Armagnac. Těšit se můžete na pestrý výběr vinařství rozličných charakterů a filozofií výroby.
Ať už tedy hledáte vína organická nebo vína biodynamická z ryze rodinných vinařství nebo naopak vína z větších prestižních vinařských podniků, určitě si tu přijdete na své.

Více informací o akci najdete na níže uvedených stránkách, na kterých si můžete prohlédnout kompletní seznam představených vinařství a registrovat se na akci. www.wine4trade.com/prague


Partneři

Aktuální číslo

Předplatné


PřihlášeníRegistrace

Přihlášení uživatele

Pro přihlášení na web zadejte svoje uživatelské jméno a heslo. Přihlášení platí i pro weby časopisů Yacht a WINE & Degustation.

Zapomněli jste heslo?

© YACHT s.r.o. | Všechna práva vyhrazena