W-D > Články > Gastronomie >

S Davidem za grilem

06.08.2025 |
Gastronomie

Příběhy úspěšných podniků často začínají nápadem, který se postupně rozvíjí celé roky. Někdy stačí jeden nečekaný dárek k narozeninám, aby se z dlouho zvažované myšlenky stala realita. Jednu takovou  fascinující cestu představuje ta Davida Izáka, zakladatele projektu „S Davidem za grilem“. Od roku 2020 v industriálních prostorách v Praze 10 buduje a rozvíjí originální koncept spojující prodej, vzdělávání a mobilní školu grilování s jasně definovanou filozofií předávání znalostí a lásky k řemeslu grilování.

A protože grilování je doslova horké téma na aktuální letní období, dohodli jsme se s Davidem na spolupráci. David vám, čtenářům časopisu WINE & Degustation, odhalí mnoho ze svého umění a dlouholetých zkušeností, podělí se s vámi o recepty i tipy, které vám vaše kroky zjednoduší. A zdaleka nepůjde jen o grilování v létě, gril je úžasná věc, kterou lze využívat celoročně a zazářit před přáteli a rodinou. Ale hlavně si ten čas s nimi užít. To vše poznáte na následujících stránkách i v seriálu, který s Davidem připravujeme do dalších čísel časopisu.

První díl seriálu "S Davidem za grilem" a hned dva letní recepty najdete ve vydání WINE & Degustation 7-8/2025, které je možné ZAKOUPIT ZDE.


Partneři

Aktuální číslo

Předplatné


PřihlášeníRegistrace

Přihlášení uživatele

Pro přihlášení na web zadejte svoje uživatelské jméno a heslo. Přihlášení platí i pro weby časopisů Yacht a WINE & Degustation.

Zapomněli jste heslo?

© YACHT s.r.o. | Všechna práva vyhrazena