W-D > Články > Gastronomie >

Slípka Tour |Pod křídly šéfkuchařů 2022

26.07.2022 |
Gastronomie, Degustace

Procházka mezi sklepy v největší vinařské obci, neomezená konzumace výhradně suchých vín a delikatesy od trojice elitních šéfkuchařů – to je Slípka Tour pod křídly šéfkuchařů2022, která proběhne v termínu27. srpna 2022.

Letní putování po vinařstvích ve Velkých Bílovicích bude letos vonět a chutnat nejen vínem, ale i pečlivě vybraným menu od tria porotců z prvních ročníků oblíbeného televizního pořadu Masterchef Česko. Trojice masterchefů – Miroslav Kalina, Marek Raditsch a Marek Fichtner – přijede se svými týmy a poutníkům za vínem uvaří a naservírují dvě jídla snoubená s velkobílovickými víny. Podávat je budou přímo mezi sklepy na 4 místech ve speciálních food stanech.

Ke gastronomickým specialitám se vám do skleniček dostane již notoricky známé cuvée Velká červená a bílá Slípka. Ta jsou vyráběna výhradně z hroznů původem z velkobílovických tratí. A proč vlastně Slípka Tour? Logem spolku Velkobílovičtí vinaři je právě slepice, které v tomto městečku neřeknou jinak než slípka. Prostého venkovského opeřence si vybrali jako symbol toho, čeho si nejvíc váží –domova, vinohradů a přátelství.

Samotná akce proběhne od 12 do 20 hodin, jídlo se bude podávat od 13 do 19 hodin. Kvůli co nejdokonalejšímu gastronomickému zážitku je počet účastníků omezený na 2 400 osob.

Vstupenky jsou v prodeji od 15. května a výhradně online. Vstupenku sice nelze vrátit, ale je přenosná. Lidem bezplatné vstupenky na této akci nenalijí. Pozor, při koupi vstupenky si vyberete vinaře, u něhož si ji aktivujete. Současně si zvolíte čas, kdy budete chtít utratit první kupon za skvělé jídlo. V tu dobu se musíte dostavit do jednoho ze 4 stanů, kde vám jídlo naservírují. Rezervační systém vám automaticky vygeneruje čas, kdy si do dalšího stanu zajdete projíst druhý kupon. Zdá se vám to komplikované? Důvodem je, aby jídlo i servis měly špičkovou restaurační úroveň.

Vstupenky v hodnotě 2 400 Kč vám aktivují ve vinařství, které jste při koupi označili, od 11 hodin. V ceně jsou poukázky na odběr vín za 1 000 Kč a dvě skvělá jídla. Dostanete i skleničku, kapsičku a katalog s přehlednou mapkou, abyste mezi sklepy nezabloudili. Zakoupená vína si můžete u vinařů vyzvednout v neděli od 9 do 12 hodin. Dva dny před akcí bude současně možné stáhnout bezplatnou mobilní aplikaci na míru přesně této akci.

Více informací na www.velkobilovictivinari.cz


Partneři

Aktuální číslo

Předplatné


PřihlášeníRegistrace

Zapomněli jste heslo?

Prosím, zadejte Vaše uživatelské jméno nebo e-mailovou adresu. Budou vám okamžitě zaslány pokyny pro resetování hesla.

Návrat na přihlašovací formulář

© YACHT s.r.o. | Všechna práva vyhrazena
Created by EI