W-D > Články > Pozvánky >

KUPMETO CZ |Únorové akce pro milovníky vín

10.02.2023 |
Pozvánky

Dovozní společnost KUPMETO CZ patří se svým portfoliem jednoznačně k těm nejzajímavějším distributorům zahraničních vín na našem trhu. V únoru navíc připravují dvě zajímavé akce, které by neměly uniknout vaší pozornosti.

První z nich je Galadegustace - Burgundsko, tedy průřezová degustace věnovaná právě tomuto ikonickému francouzskému regionu. Koncept ochutnávky je velmi jednoduchý, a přesto originální. Na 42 vín bude rozděleno podle apelací Burgundska a jejich kvalitativních kategorií vín. Těšte se na vína z Chablis, Mâconu, Côte Chalonnaise, Côte de Beaune, Côte de Nuits včetně Premier a Grand Cru a také z Beaujolais.

Specialitou budou i osobnosti prezentující vína. Tentokráte nečekejte hostesky, ale 7 rozličných tuzemských vinných profesionálů a osobností z oboru. Vína bude prezentovat přední český vinný blogger, head sommelier jedné z nejlepších pražských restaurací, majitel restaurace s velkým důrazem na víno, majitel vinotéky s více než dvacetiletou zkušeností, distributor a dovozce vína, marketingový specialista a pedagog a konečně i jednatel společnosti KUPMETO CZ - Martin Kozák.

Pokud si tedy chcete například upřesnit rozdíly mezi víny z Moulin-à-Vent, Meursault nebo víny z Cortonu a Clos Vougeot, neváhejte a zavítejte 16. února od 18 do 21 hodin do Novoměstské radnice na Karlově náměstí v Praze.

Druhá zajímavá akce proběhne 23. února v Hradci Králové. Hradecká vinotéka IN VINO totiž letos slaví 25. výročí a u té příležitosti uspořádá svou první galadegustaci. Ve spolupráci se svým klíčovým dodavatelem KUPMETO CZ proto nabídne širokou škálu vín ze všech světových vinařských velmocí. Těšit se můžete na vína z regionu jižní Rhôny, Languedocu, Bordeaux, Apulie, Sicílie, Piemonte, Toskánska a na vybraná vína z Rakouska, Německa, Chile, Argentiny a Nového Zélandu. Samozřejmě nebude chybět ani Champagne.

Tato unikátní degustace vůbec poprvé v Hradeckém kraji představí na jedné straně ta nejklasičtější vína pro každý region, a zároveň originální, netradiční a nové vzorky mapující aktuální vinařský vývoj. Vína představí velmi bohatá škála specialistů na světová vína. Akce proběhne 23. února od 16 do 21 hodin v hotelu U Královny Elišky v Hradci Králové.

Více informací o akcích na www.gala-degustace.cz a www.invino.cz


Partneři

Aktuální číslo

Předplatné


PřihlášeníRegistrace

Přihlášení uživatele

Pro přihlášení na web zadejte svoje uživatelské jméno a heslo. Přihlášení platí i pro weby časopisů Yacht a WINE & Degustation.

Zapomněli jste heslo?

© YACHT s.r.o. | Všechna práva vyhrazena
Created by EI